Hem » BEAUTY » Hickap Borstkollektion (10 borstar) + GRATIS Läppstift & Läppenna

Hickap Borstkollektion (10 borstar) + GRATIS Läppstift & Läppenna

499,00 SEK

Beskrivning

Just nu får alla som köper hela kollektionen med Hickaps Läppstift Red Carpet & Läppenna Candy Apple (värde 228 kr). Gäller till 5/8. 

Hickap borstkollektion är en uppsättning veganska borstar med högkvalitativt syntetiskt borsthår. Pulver, krämer och flytande produkter lägger sig på huden utan att absorberas, därför räcker produkterna längre. Ytan på borsthåren är också antibakteriellt behandlad, det gör det lättare att rengöra penslarna och hålla dem fräscha länge. Med sina veganska egenskaper är dessa borstar ett måste i din makeup samling! 

Stor Puderborste - 111: Borsten ger dig en jämn och naturlig look och avslutar din makeup på bästa sätt.

Snedställd Kabukiborste - 112: Stor vinklad konturborste hjälper dig till snyggt markerade kindbenen eller används som en rougeborste för att ge ett varmt ”glow”.

Fluffig Ögonskuggsborste - 113: Borsten har ett stort, mjukt borsthuvud som gör den lämplig för krämer eller flytande produkter. Kan exempelvis användas för att dölja små utslag eller mörka ringar under ögonen.

Smal ansiktsborste - 114: Borsten har en avsmalnande form som hjälper dig att applicera puder, rouge,highlighter eller konturnyanser på ett mera exakt sätt. Bra för alla pulverprodukter.

Rund Kabukiborste - 115: En rundborste som gör det lättare att tona ut färger (blending) på ett kontrollerat sätt. Du polerar ut skarpa linjer för en blandad effekt.

Platt ögonskuggspensel - 116: Penseln täcker hela locket och gör det enklare att stryka ett jämnt lager av pulverprodukter. Penselhuvudet är kompakt och hårt för att underlätta appliceringen vid flammiga områden.

ÖgonBrynborste - 117: Smal, snedställd ögonbrynsborste som ger dig den perfekta tumblr-looken. Den är även användbar för att jämna ut pennlinjer på de övre eller nedre fransarna.

Rund Ögonsskuggsborste - 118: Borsten är lämplig för intensiv skuggning och hög färgeffekt i globlinjen eller yttre ögonvrån. Med denna borste skapar du ett djup i ögat.

Multi Highlighterborste - 119: En borste med flera funktioner, jobbar både ut puder och flytande produkt snyggt på ansiktet. Highlighta dina kindben eller täck mörka ringar under ögonen, är bara några av de funktioner borsten har.

Kort ögonskuggborste - 120: Borste med platt borsthuvud som smidigt täcker hela ögonlocket och underlättar dina morgonrutiner.

 

 

Läs mer

Omdöme

Omdöme (0)

Lämna ett omdöme

4ABC
Kod från Captcha-bild:

Dela

Blogga om

Ingredienser