FAQ - Vanliga frågor

Livet kan vara förvirrande ibland, men vi är här för att hjälpa till med några HICKAP.com relaterade frågor!

Hur bör jag ta hand om min Hickap kläder?
Tvätt instruktioner finns på etiketten på varje plagg. Vänligen följ dem för att se till att plaggen håller så länge som möjligt. För att vara miljövänlig rekommenderar vi att du tvättar dina kläder med en maximal temperatur på 30 grader och att du inte använder en torktumlare.

Har ni en butik som jag kan besöka?
HICKAP.com är en onlinebutik och har ingen fysisk butik tillgänglig för kunder att besöka.

Har ni en storleksguide? Vår storlek guide finns tillgänglig på varje produktsida tillsammans med de övriga bilderna.

Finns det någon jag kan kontakta?
En av våra vänliga HICKAP hjälper dig gärna med din beställning! Kolla in fliken ”Kontakt” för mer information eller maila info@hickap.com

Vilka betalningar accepterar ni?
Alla betalningar sker säkert via Klarna. Vi accepterar följande betalningssätt: Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 SEK i avgift), kort, banköverföring och delbetala i din egen takt. (Visa, Mastercard, American Express)

Ger ni rabatt på produkterna?
Ibland erbjuder vi specialerbjudanden och rabatter. När vi gör det kommer det att annonseras på hemsidan och vår instagram @hickap.

Hur vet jag om mitt köp gått igenom?
När du gör ett köp via HICKAP.com skickar vi dig ett bekräftelsemail med detaljerna. Om du inte har fått ett bekräftelsemail inom 24 timmar efter ditt köp, kontakta oss.

Jag har beställt men har ändrat mig. Hur kan jag ändra min beställning?
Du måste vara snabb! Om du vill ändra din beställning, kontakta oss så snart som möjligt. Vi är ganska snabba med att packa din order och den kan bara ändras så länge som din beställning inte redan har skickats.

Hur avbryter jag min order?
Vi är ganska snabba med ordrar, så kontakta oss så fort som möjligt om du vill avbryta din beställning. Din beställning kan avbrytas så länge den inte redan har skickats.

Jag har fått min beställning, men jag är inte nöjd med det. Kan jag byta ut, återbetala eller returnera föremålet?
Vi har alternativ tillgängligt för kunder som inte är nöjda med sitt HICAKP köp. Kontakta oss så löser vi det! 

Jag vill byta storlek, hur gör jag då? 
Alla byten hanteras som en retur där beloppet på varan krediteras och du som kund får lägga en ny order. Kontakta oss på info@hickap.com så löser vi det! 

Hur gör jag ett klagomål?
Vi tar klagomål på allvar och kommer att försöka lösa alla tvister så snart som möjligt! Kunder som önskar klaga uppmanas att kontakta oss så snart som möjligt.

Har du fortfarande en fråga som vi inte har besvarat?
Kom i kontakt med oss via info@hickap.com